torsdag 12 maj 2016

Bildbomb från den här veckan

Här kommer en bildbomb. Förra helgen tog jag bussen för att åka och hälsa på min småkusin Emma. Vi pratade massor om allt mellan himmel och jord. Hon och jag hade inte träffats på flera år, så det var roligt att uppdatera varandra lite. Sedan tog vi en cykeltur runt i byn och tog foton bland vitsipporna. Dessutom var det värsta sommarvärmen, över 20 grader varmt.

I tisdags var jag en sväng till Södermalm för lite shopping. Gick in till en second hand butik där de fyllt trappuppgångens tak med plastblommor. Var även till Monki, Lush och Weekday. I Filippa K butiken hälsade jag på Jamika som är på praktik där. När hon var klar för dagen gick vi till Starbucks. 

Har varit ledig ganska mycket den här veckan eftersom min handledare for till USA. Så har slötittat tv-serier och filmer, lackat naglarna och badat i badkar. Köpte nämligen en badbomb från Lush.

Igår kväll var jag och Jamika till ABBA museet. De hade öppnat en ny Eurovisionsutställning. Så där fanns bl.a. Måns Zelmerlöws, Conchita Wursts och Celine Dions kläder. Sedan var det ju utställningen med ABBA. Så sjukt mycket att se, vi var nog där flera timmar. Vaxdockorna av ABBA var häftiga. De såg så verkliga ut att jag var rädd att någon av dem skulle röra på sig. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar