söndag 6 november 2016

Ben Nye foundation

För några veckor sedan hade vi en lektion om makeup med en kvinna som jobbade med märket Ben Nye. Hon hade med sig en massa produkter och gjorde även en makeup på en frivillig elev. Det var intressant och jag snappade nog upp ett och annat tips. Efter lektionen stannade hon i skolan och sålde de produkter hon tagit med sig. Hon hade allt man kunde tänka sig. Olika foundation, ögonskuggor, läppstift o.s.v. i alla möjliga nyanser. Dessutom hade hon ett oemotståndligt specialerbjudande när hon var där. Hon sålde alla produkter för -50%. Så de rätt dyra priserna blev vanliga butikspriser. 

Hon hjälpte mig att hitta en foundation som passade min hudton och jag köpte även en pensel. Eftersom jag har väldigt torr hud valde hon en foundation just för den hudtypen. Den heter HD-307 Cine light beige. Har aldrig ägt en foundation som varit så skön i ansiktet och inte heller en som passat min hudton så bra som den här. Dessutom är den väldigt pigmenterad, så det går inte åt så mycket när man använder den. Borsten är nummer PBS-3 och är även den otroligt skön och mjuk. 

Den är lätt att applicera och täcker bra. Är även enkelt att bygga upp om man vill ha den mera täckande. Och om man har torr hud som jag, vilket lätt gör att man börjar se fjällig ut. Så kan man ta lite vatten på penseln och dutta på efter du lagt foundation. Då tar vattnet bort färgen runt fjällen på huden. Vilket ger ett mera jämnt resultat. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar