torsdag 20 oktober 2016

Ylläs & Haparanda


I söndags körde jag och David upp till Ylläs. Blev en lång bilfärd, men det var nog värt det. I måndags steg vi upp och ställde oss för att fara och vandra längs vandringsleden. Till en början var jag inte så speciellt imponerad, utan det var mest tungt. Men det hela slutade faktiskt med att vi gick 12 km. Och dessutom var det oftast uppförsbacke, nerförsbacke eller stenig terräng. Hade både sjukt i benen och skoskav efteråt. Men wow vilken natur det var ändå.  

På tisdagen blev det en cykeltur med terrängcyklar. Hade aldrig cyklat med en sådan cykel förut och inte heller längs skogsstigar. Men det var ganska roligt faktiskt, iaf i efterhand. 

Igår körde vi hem igen och det blev några timmar i Haparanda. Först en sväng till Ica för att köpa hem bl.a. svenskt chips och te. Sedan mat vid Max före vi for till Ikea. Det tror jag var bra för allas bästa. Är faktiskt imponerad över hur smidigt och smärtfritt det gick vid Ikea, haha. Blev mest shopping till Davids lägenhet. Vi kom hem med allt från tv-bord och köksö till olika sorters belysning och paketpapper. Nu återstår det bara att skruva ihop allt. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar