söndag 22 mars 2015

Slutet på ett kapitel.

Hejsan hoppsan! Då börjar ännu en vecka leda mot sitt slut och imorgon blir det att fara till skolan. Det ska bli roligt att träffa klassen igen och höra vad de har att berätta. Fem veckor LiA + en vecka sportlov är ganska länge. Även om det var roligt och väldigt givande att vara på LiA så blir det nog skönt att återgå till de gamla rutinerna. 

I onsdags kom David hem från militären. Vilket jag är väldigt glad för. Skönt att inte behöva använda ordet "hejdå" lika ofta. Kan knappt förstå att de nio månaderna är slut. Det har ju på något sätt blivit en vana att vara ifrån varandra. Eller vana och vana, det var ju lika jobbigt att säga hejdå varje gång. Men nu är det kapitlet slut.

Igår var jag på lettering workshop. Det var superroligt. Jag har alltid varit en sån som suttit och klottrat en massa extra i skolhäftena. Och att skriva bokstäver med olika stilar är något jag fastnat för under den senaste tiden. Lettering är ju i princip en blandning mellan att skriva och rita bokstäver. Dessutom är det ju bara en själv som sätter gränserna för hur utsmyckade bokstäver man vill ha.  


<3UntitledJust Breathe...///

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar